top of page

Öğle Menüsünde Sohbet Var

Güncelleme tarihi: 28 Mar 2019


Linkedin gruplarından birinde rastladığım ilginç bir örneği paylaşmak istedim.


Özellikle çalışan sayısı yüksek kuruluşlarda insanların birbirini tanıması, ilişkiler geliştirmesi, hatta farklı departmanlara dair daha yakından bakış açısı edinmesi pek kolay olmayabiliyor. Çalışanlar -eğer aynı projede veya bölümde değillerse- bu tür etkileşimlere genelde eğitimlerde, sigara molalarında, personel servislerinde, şirket etkinliklerinde veya sosyal sorumluluk projelerinde fırsat bulurlar. Ancak, böyle olduğunda dahi, kısıtlı bir etkileşim veya seçici bir eşleşme olabilir.


Bugün rastladığım ekteki uygulama ise, iç ilişkiler ve iletişimi artırmak isteyen, varsa buzları kırmayı hedefleyen organizasyonlara, kişileri öğle yemeğinde bir araya getirme imkanı sağlıyor. Aslında uygulamanın böyle teknolojik bir formatta olmasına da gerek yok! (Olması bir hoşluk ve kolaylık tabi.) Farklı uyarlamalar da geliştirilebilir. Bir kaç yıl önce bir proje kapsamında benzerini kurgulamış olmak, bu reklamla karşılaşınca sevindirdi beni:)


Her uygulamada olduğu gibi; sırf yapmış olmak için değil, ihtiyaca, ortama, amaca ve uygunluğa göre ele alınmasında fayda var tabi.


İletişimin ve dayanışmanın artarak faaliyeti desteklediği ortamların artması ve iyi bir haftasonu dileklerimle...



4 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page